website Gregory STEADICAM.jpg
Inspire1.jpg
website Gregory STEADICAM.jpg

Gregory Vanhove


 

 

Gregory Vanhove

 

 

Hover-cam

 

 

SCROLL DOWN

Gregory Vanhove


 

 

Gregory Vanhove

 

 

Hover-cam

 

 

 

GREGORY VANHOVE

Gregory is van kleinsaf al gefascineerd door modelbouw, van zijn eerste auto's, nitromethane powerboats tot zijn modelbouw vliegtuigen.  Na zijn studies voor beeldvorming (Na.Ra.Fi 1992) en het drukke leven als cameraman (freelance en later VRT) was zijn passie wat opzij gezet.

In 1997 werd een grote stap voorwaarts gezet toen hij naar de VS trok om zijn opleiding te vervolledigen als Steadicam-operator.  Daar werd grote nadruk gelegd op beeldcompositie.  Vanaf dan werden beelden niet meer genomen maar gemaakt!

Panaflex 35mm film camera op een Steadicam Master series  (Atlanta 1997)

Door het opkomen van de multicopter kwam de interesse en passie terug.  Zijn troef is zijn +30 jaar ervaring in de modelbouw met zijn 25 jaar TV ervaring, zijn kennis hoe beelden worden gemaakt.

Dat is de sterkte van Hover-cam en hun voorsprong tegen over hun concurrenten. “The best of both worlds!”

 
Inspire1.jpg

hover-cam crew


hover-cam crew


HOVER-CAM

In 2015 zag Hover-cam het licht.  De opleidingen, examens en de medische testen werden doorlopen. Al snel kwam versterking door nog 2 piloten. Alle 3 waren ze bij de eerste lichting in België die hun officiële Belgische licenties behaald hebben om vluchten met hoge risico’s te ondernemen.

De cameramannen worden zorgvuldig geselecteerd uit de TV industrie.  Fulltime cameramensen met jarenlange ervaring, nationaal en internationaal, (oa Olympische Spelen Londen, Rio) die weten hoe, waarom en wanneer een beeld spreekt.

Zo wil Hover-cam zich onderscheiden van de rest.

Pro piloten en Pro cameramannen staan klaar om je mee te nemen en voor jou onvergetelijke beelden te maken.

 

BeUAS_certifieddronepilotV2.jpg